Certificare forestieră

Ingka Investments Management a primit certificarea pentru management forestier SA-FM/COC-005243. Aceasta demonstrează faptul că administrarea pădurilor se face în mod responsabil, respectând un echilibru între protecția mediului, nevoile comunităților locale și rolul economic al pădurii.

Ce reprezintă certificarea managementului forestier?

Certificarea managementului forestier este un proces voluntar.
Certificatul se acordă în urma unui audit efectuat de experți independenți în domeniu. În timpul auditului, care include de asemenea vizite în teritoriu, experții verifică conformitatea cu cele 10 principii pentru management forestier responsabil. Certificatul se acordă numai pentru o perioadă de 5 ani și presupune câte o verificare în fiecare an.
Dacă doriți mai multe informații despre amenajamentele noastre silvice puteți descărca de aici mai mult detalii.
Pe lângă certificarea forestieră, suntem întotdeauna deschiși la evaluările periodice ale operațiunilor noastre. De aici puteți descărca ultimele rapoarte și concluzii.

certificare-forestiera

Trimiteți-ne comentariile voastre

Procesul de certificare a managementului forestier implică, de asemenea, existența unui dialog cu factorii de decizie importanți pentru administrarea pădurii – comunități locale, autorități, agenți economici și alții. Acest lucru înseamnă că părțile interesate pot, în orice moment, să prezinte recomandări și opinii cu privire la modul în care compania administrează pădurea. Pentru mai multe informaţii, consultaţi secţiunea Contact

.

Ingka Investments Romania 2021 - Termeni și condiții