Despre noi

Cine suntem

Ingka Investments Management SRL este o filială a Ingka Investments BV, parte a Ingka Group. Ingka Investments BV este o companie ce administrează investiții în domeniul resurselor sustenabile și energiei regenerabile. În prezent, Ingka Investments BV deține păduri în România, Lituania, Letonia, Estonia şi Statele Unite ale Americii, dar are în vedere și alte investiții. Ingka Investments Romania deține:
Ingka Investments Assets SRL: compania proprietară a portofoliului de aproximativ 49.000 ha de pădure
Ingka Investments Management SRL: compania care administrează investiția în păduri
Ocolul Silvic Ingka Investments: ocolul silvic care administrează majoritatea proprietăților forestiere din portofoliul Ingka Investments

Angajamentul nostru

Angajamentul nostru ferm este de a fi un administrator responsabil al pădurilor.
În viziunea noastră, să fii un manager responsabil de păduri înseamnă să iei în prezent cele mai bune măsuri pentru a asigura dezvoltarea optimă a pădurilor în viitor. Ne propunem să menținem un echilibru între rolul pe care pădurea îl are pentru oameni și aspectele de mediu și economie. Din punct de vedere al mediului, depunem eforturi să protejăm pădurea și elementele de biodiversitate.
Avem drept scop păstrarea și, acolo unde este posibil, chiar îmbunătățirea calității pădurilor. De aceea fiecare pas întreprins încă de la înființare a fost ghidat de promisiunea unui management responsabil.

despre-ingka-investments

De la începerea activității,
în iulie 2015, am reuşit să:

Formăm o echipă funcțională alcătuită din specialiști locali pe care i-am format conform modului nostru de lucru. Verificați posturile noastre vacante;

Realizăm o campanie amplă de împădurire de peste 1,5 milioane de puieți;

Implementăm standarde de lucru cu furnizori și contractori;

Obținem certificarea pentru management forestier

Instruim colegii și colaboratorii cu privire la modul nostru de lucru;

Desfășurăm consultări publice anuale cu comunitățile locale cu privire la măsurile noastre de management forestier. Verificați anunțurile publice.

Ingka Investments Romania 2021 - Termeni și condiții